Heidekenin avoimet ovet ammattilaisille 23.5.2024

Perhetalo Heideken avaa ovet alueen ammattilaisille ja tuleville ammattilaisille torstaina 23.5.2024 kello 10-14. Tervetuloa tutustumaan perhetalon toimintaan ja alueen lastensuojelujärjestöihin!

Paikalla on talossa toimivien järjestöjen lisäksi myös muita VSLJ:n jäsenjärjestöjä esittelemässä toimintaansa.

Jäsenjärjestöjen ilmoittautuminen

VSLJ:n jäsenjärjestöt voivat ilmoittautua mukaan avoimiin oviin 15.3. mennessä. Ilmoita järjestönne mukaan tästä.

Mukana olevat järjestöt julkistetaan kevään aikana.

Näin pääset Heidekenille

Perhetalo Heideken sijaitsee osoitteessa Sepänkatu 3, 20700 Turku. Pääset Heidekenille joko omalla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Suoraan Heidekenin vieressä ei ole bussipysäkkiä. Turun kauppatorilta on matkaa noin kilometri ja Kupittaan asemalta n. 1,8 km. Huom! ei pysäköintiä pihalla. Lisätietoja esteettömästä pysäköinnistä alla.

Esteettömyys ja turvallisemman tilan periaatteet

Esteettömyys Perhetalo Heidekenillä

Perhetalo Heideken ei ole täysin esteetön tila. Talossa on hissi, mutta osassa tiloista on kynnyksiä ja Heidekenillä ei ole esteetöntä vessaa. Pyrimme parantamaan esteettömyyttä järjestön resurssien puitteissa. Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita Heidekenille. Mikäli sinulla on tarve esteettömälle pysäköinnille, olethan meihin yhteydessä. Voit kysyä esteettömyydestä lisää järjestöpäällikkö Heidi Tuimalalta, heidi.tuimala@vslj.fi. 

Tilaisuuksissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita

Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n tilat Perhetalo Heidekenillä sekä järjestön tilaisuudet ja tapahtumat ovat syrjinnästä vapaata aluetta, johon kaikki ovat tervetulleita sellaisina kuin ovat. Emme hyväksy rasismia, seksismiä, homo- ja transfobiaa, vamman, terveydentilan tai muun ihmisen ominaisuuden perusteella syrjimistä, häirintää tai muutoin asiatonta toimintaa. Turvallisemman tilan periaatteilla pyrimme luomaan tilan, jossa rakennetaan yhdenvertaista, kunnioittavaa ja avointa ilmapiiriä sekä keskustelua. 

Tutustu VSLJ:n turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa VSLJ:n koordinaattori Salli Siltanen, salli.siltanen@vslj.fi, puh. 044 5355 138

Lue lisää Heidekenistä ja talon historiasta.

Tutustu kaikkiin VSLJ:n jäsenjärjestöihin.

Järjestämme myös teemallisia etäaamukahveja, joissa järjestöt esittelevät alueen palveluitaan. Katso kaikki kevään ajankohdat ja ilmoittaudu mukaan.