Lapsen oikeuksien päivän verkkotilaisuus 19.11.2021

Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry, Turun yliopisto, INVEST ja Turun yliopiston Sote-akatemia järjestävät yhdessä perjantaina 19.11.2021 klo 9.45-12.00 jo perinteeksi muodostuneen Lapsen oikeuksien päivän tilaisuuden. Tilaisuus on verkkovälitteinen, joten voit osallistua paikasta riippumatta.

Tilaisuuden teemana tänä vuonna on: Miten turvaamme jokaisen lapsen oikeuden hyvään kohteluun ja velvollisuuden kohdella muita hyvin?

Tänä vuonna Lapsen oikeuksien viikon valtakunnallisena teemana on oikeus hyvään kohteluun. VSLJ ry, INVEST, Sote-akatemia ja Turun yliopisto lähestyvät teemaa Lapsen oikeuksien päivän verkkotilaisuudessa erityisesti aikuisten vastuun kautta. Millaisessa yhteiskunnassa ja asenneilmapiirissä lapset ja nuoret kasvavat? Millaista on tämän päivän vanhemmuus, ja mikä on ammattikasvattajien rooli? Miksi yhdestä lapsesta kasvaa empaattinen ja toisesta ei? Miten aikuiset voivat edistää yhdenvertaista oikeutta hyvään kohteluun?

Tilaisuuden ohjelmassa mm. mielenkiintoinen asiantuntijapaneeli. Tarkka ohjelma julkistetaan myöhemmin.

Ilmoittaudu Lapsen oikeuksien päivän tilaisuuteen

Lue juontaja Katja Keisalan blogikooste viime vuoden tapahtumasta: Mitä me teemme sille, että jotkut lapset ovat aivan yksin?

Julkaistu: 15.09.2021