Perhelinjan palvelut nyt saatavilla koko Varsinais-Suomen alueella

Perhelinja tarjoaa lapsille, nuorille ja perheille sekä heidän läheisilleen järjestöjen tuottamaa maksutonta matalan kynnyksen neuvontaa, ohjausta ja keskusteluapua etänä ajanvarauksella koko Varsinais-Suomen alueella.

Perhelinja kokoaa yhden nimen alle varsinaissuomalaisten järjestöjen tuottamia palveluja lapsiperheille

Perhelinja  tarjoaa lapsille, nuorille ja perheille sekä heidän läheisilleen keskusteluapua, neuvontaa ja ohjausta seuraavista teemoista:

  • arjessa jaksaminen ja vanhemmuus pikkulapsiperheessä tai murrosikäisten lasten perheessä
  • huoli läheisen mielenterveydestä tai päihteidenkäytöstä
  • lähisuhdeväkivallan uhkatilanteet ja väkivallan teot
  • ero lapsiperheessä
  • syömishäiriöt

Mitä keskusteluapu, neuvonta ja ohjaus sisältää?

Tarkoituksena on tukea lapsiperheiden arjen selviytymistä, hyvinvointia ja lisätä tietoa haastavasta elämäntilanteesta sekä ennaltaehkäistä erilaisten tilanteiden kärjistymistä. Useimmiten asiakkaan kanssa keskustellaan, ollaan läsnä ja pohditaan yhdessä tilannetta. Kohtaamiset tapahtuvat poikkeusaikana puhelimitse tai muuten sovitusti.

Varaa aika

Asiakas voi varata ajan Perhelinjan sivuilta ajanvarauskalenterista. Ajanvarauksen tekeminen onnistuu ilman rekisteröitymistä, käyttäjätunnusta tai salasanaa. Asiakas voi olla yhteydessä Perhelinjan työntekijöihin myös puhelimitse. Puhelimitse voit asioida myös nimettömästi.

Jos olet epävarma millaista palvelua tarvitset, voit soittaa meille Perhelinjan yleiseen järjestöjen palveluja koskevaan numeroon, puh. 044 5355140 / Sanna Jokinen.

Luottamuksellista ja maksutonta

Perhelinjasta saatava palvelu on luottamuksellista ja maksutonta sekä julkisen palvelujärjestelmän ulkopuolista tukea. Toiminta ei vaadi asiakkaalta pidempiaikaista sitoutumista tai lähetettä. Perhelinjan palveluita tuottavat lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelevien järjestöjen ammattikoulutetut työntekijät. 

Toimintaa toteutetaan Veikkauksen tuotoilla.

Lisätietoja palveluistamme ja ajanvarauksen löydät täältä.

Meihin voit olla yhteydessä oli huolesi pieni tai suuri!