VSLJ:n kevään tapahtumat ammattilaisille

VSLJ tukee ammattilaisten tekemää työtä tarjoamalla maksuttomia tilaisuuksia ja tapahtumia. Kokosimme kevään tapahtumat ammattilaisille tapahtumakalenteriksi:

Maaliskuu

Pe 1.3. klo 9-10 Lastensuojelujärjestöjen etäaamukahvit – Väkivalta

Tuesta väkivaltatilanteissa kertomassa: SAFE-työ / Auralan Setlementti ry, Pilari / Turun ensi- ja turvakoti ry, Rikosuhripäivystys (RIKU). Ilmoittaudu tästä 28.2. mennessä.

Ti 12.3. klo 13-13.40 Tiedosta toimeen -webinaari: Köyhyyden aiheuttama stressi ja lasta suojaavat tekijät.

Väestötutkimuksen professori ja lasten- ja nuorisopsykiatri Linnea Karlsson on erikoistunut muun muassa varhaiseen stressialtistukseen, raskaudenaikaiseen stressiin sekä lasten- ja nuorisopsykiatriaan. Webinaarissa syvennytään lasten kokeman köyhyysstressin vaikutuksiin, lapsen stressioireiluun sekä stressaantunutta lasta suojaaviin tekijöihin. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Huhtikuu

Pe 5.4. klo 9-10 Lastensuojelujärjestöjen etäaamukahvit – Ero

Tuesta erotilanteissa kertomassa: Miessakit ry, Barnavårdsföreningen i Finland rf, Silta / Turun ensi- ja turvakoti ry. Ilmoittaudu tästä 3.4. mennessä.

Ti 9.4. klo 13-13.40 Tiedosta toimeen -webinaari: Miksi yksinäisyys eriarvoistaa?

Kasvatuspsykologian professori Niina Junttila on erikoistunut urallaan lasten, nuorten ja perheiden psykososiaaliseen hyvinvointiin sekä yksinäisyyteen ja ostrakismiin yksilö- ja yhteisötason riskitekijöinä. Webinaarissa pureudutaan siihen, miten yksinäisyys eriarvoistaa ja miksi. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Toukokuu

Pe 3.5. klo 9-10 Lastensuojelujärjestöjen etäaamukahvit - Vauva-aika ja alle kouluikäisten vanhemmat

Tuesta vauva-aikaan ja alle kouluikäisten vanhemmille kertomassa: Baby Blues ja ensikoti / Turun ensi- ja turvakoti ry, Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry, MLL:n Varsinais-Suomen piiri ry. Ilmoittaudu tästä 30.4. mennessä.

Ti 14.5. klo 13-13.40 Tiedosta toimeen -webinaari: Lapsen kehityksen polut mielenterveyden ja oppimisen ennustajina.

Kehityspsykologian professori Riikka Korja on erikoistunut lapsen kehitykseen, raskauteen, vanhemmuuteen ja ennenaikaiseen syntymään. Webinaarissa kuulemme, millaiset tekijät vaikuttavat lapsen kehitykseen ja millaisia vaikutuksia niillä on mielenterveyteen ja oppimiseen. Lue lisää ja ilmoittaudu.

To 23.5. klo 10-14 Perhetalo Heidekenin avoimet ovet

Tervetuloa Heidekenin avoimiin oviin! Viime vuonna huiman suosion saaneissa avoimissa ovissa ammattilaiset voivat tavata järjestöjä, tutustua heidän toimintaansa sekä verkostoitua keskenään. Avoimissa ovissa tavattavat järjestöt ilmoitetaan myöhemmin sivuillamme.

Kesäkuu

Pe 7.6. klo 9-10 Lastensuojelujärjestöjen etäaamukahvit - Työkaluja ammattilaisille

Järjestöjen ammattilaisille tarjoamista työkaluista ja koulutuksista kertovat järjestöt julkaistaan myöhemmin. Ilmoittaudu tästä 5.6. mennessä.

Lisätietoja

Ammattilaisten etäaamukahvit  ja Heidekenin avoimet ovet 23.5.
Koordinaattori Salli Siltanen
salli.siltanen@vslj.fi / 044 5355 138

Tiedosta toimeen -webinaarisarja
Viestintäassistentti Helka Oksanen
helka.oksanen@vslj.fi / 044 5355 140