Hyvä ero -ryhmä starttaa alkuvuodesta verkossa

Yhden Vanhemman Perheiden Liiton ammatillisesti ohjatun Hyvä Ero -verkkoryhmän tavoitteena on auttaa osallistujia ymmärtämään omaa eroprosessia ja siihen liittyviä tekijöitä. Parhaimmillaan se auttaa ymmärtämään eron syitä ja yksilön omaa osuutta eroprosessissa sekä antaa mahdollisuuden käsitellä eroon liittyviä tunteita ja kokemuksia.

Ryhmän toteutus

Verkkoryhmä kokoontuu 1.2.-28.3.2021 viikoittain keskiviikkoisin klo 20-21 chatissa. Lisäksi suljetulle keskustelupalstalle tulee jokaisen viikon alussa alustusaihe käsiteltävästä teemasta. Onnistunut työskentely edellyttää aktiivisuutta keskustelupalstalla, osallistumista chatteihin sekä käsiteltävien aiheiden työstämistä ja reflektoimista mm. pitämällä omaa “matkapäiväkirjaa”.

Hakeminen ryhmään

Ryhmä on suljettu ja siihen haetaan täyttämällä Tukinetin Hyvä Ero -ryhmä, kevät 2021 alla oleva hakulomake 27.1.2021 mennessä. Osallistujat hyväksytään ryhmään hakuajan umpeuduttua.

Jotta hakulomake näkyy ja voi hakea eroryhmään, tulee rekisteröityä Tukinetin käyttäjäksi ja luoda nimimerkki, joka näkyy myös ryhmän muille osallistujille. Hakulomake tulee näkyviin, kun on ensin rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään. 

Teemaan pääsee täältä: https://tukinet.net/teemat/hyva-ero-ryhma-kevat-2021/forum/

Lisätietoa: laura.nousiainen@yvpl.fi, 040 774 9660, marjo.meriranta@yvpl.fi, 0400 441 708

Julkaistu: 17.12.2020