Vuokraa Heidekeniä

Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry vuokraa koulutus- ja kokoustiloja Perhetalo Heidekenillä, yhdessä Turun tunnetuimmassa rakennuksessa. Heideken on tunnelmallinen ja arvokas miljöö, jonka ainutlaatuisen historian voi edelleen aistia talon käytävillä.

Kokoa joukkosi Heidekenille – vuokraa kokoustiloja

Vietä tilaisuutesi viihtyisissä ja toimivissa tiloissa Sepänkadulla aivan keskustan läheisyydessä, 1,8 km päässä Kupittaan asemalta.

Kokoustilat on varustettu langattomalla esitystekniikalla, tietokoneella, verkkoyhteydellä sekä fläppitaululla. Tarjoamme lisäpalveluina mahdollisuuden kopiointiin ja skannaamiseen.

Tilamme soveltuvat erinomaisesti myös erilaisten perhejuhlien, kuten kaste-, nimiäis-, syntymäpäivä- ja valmistujaisjuhlien, järjestämiseen. Heidekenillä ei voi enää syntyä, mutta Heidekenillä voi edelleen juhlia erilaisia merkkipäiviä.

Keittiötä on mahdollista käyttää 10 € käyttömaksua vastaan. Tällöin käytössäsi on kahvin- ja vedenkeitin, termokset, liesi, mikro ja kahviastiasto. Lisäksi olemme koonneet valmiiksi kokousten ja koulutusten järjestämistä helpottavan “Kaikki valmiina -tarjoilupaketin”.

Kokoustilojen vuokrausehdot

Sijainti

Perhetalo Heideken Sepänkatu 3
20700 Turku